Loma-erikoisuuksia,Muoti Naisten vaatteet,Alennus puvut,Miesten vaatteet Online,Uusin vaatteet,Online T-paidat & paidat,Farkut,Takkien edistäminen,villapaita
 
Etusivu >  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

JOHDANTO Yksityisyyden ja henkilötietojen luottamuksellisuuden suojeleminen on meille erittäin tärkeää. Tämä tietosuojakäytäntö selittää, miksi keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja ja miten keräämme, käytämme, paljastamme, tallennamme ja suojelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi. Se kertoo myös, miten voit saada, korjata, päivittää tai poistaa antamasi henkilökohtaiset tiedot tai tehdä valituksen. Noudatamme Australian yksityisyyden periaatteita siitä, miten keräämme, käytämme, paljastamme, tallennamme, korjamme ja suojaamme henkilötietojasi.

MITÄ ON HENKILÖTIEDOT? Henkilötietoja on henkilökohtaisia ​​tietoja ja sisältää kaikki tunnistettavia tietoja, kuten nimen, sukupuoli, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite tai lääketieteellisiin, koulutus-, talouden ja työllisyyden tietoa.

MITÄ HENKILÖTIEDOTÄ TÄYTETTÄVÄ? Voimme kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien nimi, sukupuoli, syntymäaika, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tietoa tietokoneen laitteistosta ja ohjelmistosta kerätään automaattisesti myös, kun käytät verkkosivustoamme. Nämä tiedot voivat sisältää IP-osoitteen, selaintyypin, käyttöajat ja / tai viittaukset verkkosivustoosoitteisiin. Näitä tietoja käytetään ylläpitämään verkkosivuston toimivuutta ja verkkosivuston tarjoamia palveluja ja ylläpitämään verkkosivuston tarjoamien palveluiden laatua.

Emme kerää taloudellisia tietoja tai luota luottokortin numeroita, joita käytetään tuotteiden tai palveluiden hankintaan, koska nämä tiedot kerää rahoituslaitos, jolla on oma tietosuojakäytäntö. Jos sinulla on pyyntö saada luottamuksellisia henkilökohtaisia ​​tietoja (kuten luottokorttitietoja) sähköpostiisi, älä anna näitä tietoja, koska pyyntö saattaa olla vilpillinen. Se voi auttaa meitä tunnistamaan petosyritykset: jos jotain epäilyttävää tapahtuu, ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuun.

Miksi keräämme henkilötietosi? Voimme kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja lain edellyttämällä tavalla, mutta yleensä kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta (tai et), jotta voimme: tarjota tuotteita, palveluja tai tarjouksia tehdään, koska ne voivat olla hyötyä sinulle; paremmin kommunikoida kanssasi; Paranna kokemuksiasi kanssamme. ja kertoa sinulle uusista tuotteistamme ja palveluistamme, alennuksista, promootioista tai tulevista tapahtumista. Kerättyjä tai vastaanotettuja henkilötietoja käytetään vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne on toimitettu.

MITÄ JA MITÄ HENKILÖTIEDOT? Keräämme suurimman osan henkilökohtaisista tiedoistasi suoraan sinulta, kun hyväksyt sen viestin. Sinun suostumuksesi voi olla ilmaista tai olettamaton tai ei. Annat tietoja, kun ostaa meidän tuotteita tai palveluita, kysy lisätietoja tuotteista tai palveluista, kommunikoida kanssamme, osallistua kilpailuihin, palauttaa palautusta, korvaus tai muita väitteitä. käytä verkkosivuja tai muita sovelluksia, käytä meitä puhelimitse, kirjoita meille tai käy jonkin myymälämme.

Takaisin
tekijänoikeus © 2014-2019 www.rakennusliikevantaa.fi,Loma-erikoisuuksia Muoti Naisten vaatteet
Alennus puvut,Uudet vaatteet myynti,Uusin vaatteet,Online T-paidat & paidat,Farkut,Takkien edistäminen,villapaita